Toten Transport Oy

Toten Transport Oy är Norska Toten-Transport  AS dotterbolag i Finland, till koncernen hör även Nordcarrier AS. Totalt utförs transporter med ca 400 bilar runtom i Europa.

Toten Transport Norge bildades 1975 , Toten Transport Oy  bildades 2012, Toten Transport Danmark bildades 2018

Vi erbjuder alltid personlig service av ytterst kompetent personal. Dagliga avgånger till Estland ,Lettland, Litauen, Norge och Sverige garanterar snabba leveranser. Du som kund får bästa tänkbara service till konkurrenskraftiga priser. I Norge , Finland  och Baltiska länderna kan vi  även erbjuda lager utrummen  för lagring av gods samt landstäckande distributionsnät.

Besöksadress:

Toten Transport Oy

Storgårdsgatan 3

68800 KOLPPI

 

Via GPS:    

Centrumvägen 1

68800 KOLPPI

                                                                 

GPS Kordinater   63.628231   22.869167

 

 Aktuell Information


 

   


Inrikestrafik

etusivu1

Vi har varit på vägen sedan år 1975. Vi har arbetat oss upp och fått en lång erfarenhet och stor kompetens inom transport.

Idag har vi över 250 bilar som kör i Norge, Norden och på kontinenten i Toten Transport AS stolta färger. Inrikestrafiken distribution och hämtningar i Finland sköter vi via vår partner Fennoroad. I norge sköts inrikestrafiken av Toten Transport AS och i de baltiska läderna av Nordcarrier.

 

Utrikestrafik

etusivu2

Med dagliga avgångar  från Finland till  nordiska länder samt Estland, Lettland och Litauen garanteras snabba leveranser till slutdestination.

Våra samlade resurser gör att vi kan åta oss de största och mest krävande uppdragen. Förutom i Norge har vi även våra egna agenter som representerar oss i de flesta Europeiska länder. Vi erbjuder land och sjötransporter över hela världen och vi disponerar även två fartyg för specialtransporter i Norge och Nord-Europa.

Speditionstjänster

etusivu3

I alla våra Norska kontor finns speditionsavdelningar som utför all slags förtullningar i EU gränsöverskridande trafik.