Ulkomaan kuljetukset

Päivittäiset lähdöt pohjoismaihin sekä  Viroon, Latviaan ja Liettuaan takaavat nopeat toimitukset määränpäihin.

Olemme toimineet laatutoimittajana jo vuodesta 1975. Meillä on laaja pätevyys ja pitkä kokemus ja monet meidän asiakkaista ovat olleet mukana alkuajoilta tähän päivään saakka. Meillä on yli 400 autoa jotka ajavat Norjassa, Pohjoismaissa ja mantereella, Toten Transport AS:n tunnetuissa väreissä.

Kuljettajat ovat Toten Transport AS:n osakkeenomistajia. Kuljettajat ovat vastuuntuntoisia ja ammatistaan ylpeitä.  Kiinostuneet ja taitavat kuljettajat yhdistettynä huippumoderniin ja uuteen autokantaan ovat osa tekijöistä jotka tekevät meistä sopivia ratkaisemaan useimmat kuljetukset. Uusilla autoilla pystymme alentamaan päästöjä ja olemme myös tietoisia alamme uusista haasteista.

Meillä on tarpeeksi resursseja jotta pystymme ottamaan suurimmat ja vaativammat tehtävät vastaan. Meillä on myös Norjan ulkopuolella omat agentit jotka edustavat meitä useimmissa Euroopan maissa. Tarjoamme sekä maa- että merikuljetuksia ympäri maailmaa ja meillä on käytettävissä kaksi laivaa erikoiskuljetuksia varten Norjassa ja Pohjois-Euroopassa

 

Arvostamme hyvää ja henkilökohtaista palvelua ja läheisyyttä asiakkaisiin. Pystyt aina käymään meillä ja meillä on myös suorat numerot ajojärjestelijöille. Otamme sinut avoimesti vastaan, asiasta riippumatta!

alapalkki2