Kotimaan liikenne

 

Olemme toimineet laatutoimittajana jo vuodesta 1975. Meillä on laaja pätevyys ja pitkä kokemus ja monet meidän asiakkaista ovat olleet mukana alkuajoilta tähän päivään saakka. Meillä on yli 400 autoa jotka ajavat Norjassa, Pohjoismaissa ja mantereella, Toten Transport AS:n tunnetuissa väreissä. Kotimaan kuljetukset Suomessa, noudot ja jakelut hoitaa kumppanimme Fennoroad, Norjassa Toten Transport AS ja baltiassa Nordcarrier.

Kuljettajat ovat Toten Transport AS:n osakkeenomistajia. Kuljettajat ovat vastuuntuntoisia ja ammatistaan ylpeitä.  Kiinostuneet ja taitavat kuljettajat yhdistettynä huippumoderniin ja uuteen autokantaan ovat osa tekijöistä jotka tekevät meistä sopivia ratkaisemaan useimmat kuljetukset. Uusilla autoilla pystymme alentamaan päästöjä ja olemme myös tietoisia alamme uusista haasteista.

Arvostamme hyvää ja henkilökohtaista palvelua ja läheisyyttä asiakkaisiin. Pystyt aina käymään meillä ja meillä on myös suorat numerot ajojärjestelijöille. Otamme sinut avoimesti vastaan, asiasta riippumatta!

alapalkki1